Verzending, kosten en levertijd

 

Verzending

Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je kiezen uit de onderstaande manieren om jouw bestelling te ontvangen.

a) Afhalen op locatie in Tilburg (op afspraak)
b) Post NL pakket (1-2 dagen)

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Afhankelijk van het moment waarop jouw betaling is ontvangen is de levertijd tussen 2 en 5 werkdagen binnen Nederland en tussen 3 en 7 werkdagen binnen Europa (mits op voorraad). Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een verzendbevestiging inclusief Track and Trace code. Hiermee kun je jouw bestelling traceren en zien wanneer deze wordt aangeboden.

Wij herbruiken, indien mogelijk, goede verpakkingsmaterialen om jouw bestelling te versturen. Hiervoor hebben wij bewust gekozen om enerzijdes het milieu te sparen en omdat de verpakking over het algemeen door de klant direct wordt weg gegooid.


Verzendkosten

Dekbed-wereld.nl hanteert standaard de onderstaande verzendkosten.

Binnen Nederland met een bestelwaarde < €25 bedragen de verzenkosten € 4,99.
Binnen Nederland met een bestelwaarde > €25 bedragen de verzendkosten € 2,99.

Binnen België met een bestelwaarde < €25 bedragen de verzenkosten € 6,99.
Binnen België met een bestelwaarde > €25 bedragen de verzendkosten € 4,99.


Moment van levering

Alle leveringen vinden plaats met Post NL. Zij zullen jouw bestelling overdag op het, door jou opgegeven, verzendadres aanbieden.

Indien je hebt gekozen voor pakketpost en er is niemand aanwezig op het afleveringstijdstip zal Post NL de volgende dag nogmaals proberen jouw bestelling te bezorgen. Mocht er wederom niemand aanwezig zijn dan kun je de volgende dag jouw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde Post NL servicepunt.
Je kunt jouw bestelling ook op een ander adres (bijvoorbeeld bij je werk) laten afleveren, dan weet je zeker dat je het snel ontvangt.
Post NL levert in principe de dag na ontvangst van de verzendbevestiging jouw bestelling af.


Afhalen

Dekbed-wereld.nl biedt je de mogelijkheid om jouw bestelling bij ons af te halen. Onze afhaallocatie bevindt zich in Tilburg, postcodegebied 5035.

Je kunt jouw bestelling plaatsen via de webshop en de optie Afhalen selecteren. Na het plaatsen van de bestelling zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afhaal tijdstip.